U bevindt zich hier: Startpagina » De groeten doen !

Gastenboek

De groeten doen ?? Me succes wensen met het stoppen met roken ?? Dat mag :)

11.07.2008 - Catrien
Hallo Klaas,
Heb genoten van je reisverslag,je had er al over verteld en de foto's zeggen ook genoeg maar wil ik je nog even succes wensen met je goede voornemens.Zal je de komende tijd volgen dankzij Jente (ik kon niet op je site komen heb hulp gehad )
De groetjes uit Bolsward .

11.07.2008 - erik
Ha die Klaas,
lekker bezig zie ik, goed zeg!
heel veel plezier nog, haal er uit wat er in zit.

groetjes erik en mirjam

11.07.2008 - trijnie en bart
lieve KLAAS ik heb net je verslag gelezen en heb veel bewondering voor je je komt vast als een ander mens terug bij je geliefden, jullie missen elkaar natuurlijk, maar gelukkig kan je bellen met je SCHATTEN wij als fam zijn trots op jou.hoe hoog de bergen ook zijn JIJ komt er over!(roken)knap!! liefs .tr en bart

10.07.2008 - Jan de Groot
Hoi Klaas,

Echt geweldig om te lezen en te zien waar jij zoal vertoeft. Verheug me op het moment dat je daar komt waar ik zelf ooit ben geweest. Geen idee trouwens of je daar uberhaupt komt. Afhankelijk van hoever je van de ring afwijkt verheug ik me op plaatjes en tekst vanuit Pingvellier (schrijf je dat zo?). Tegen die bergen opfietsend voel ik met je mee zo met je 65 kilo en jezelf. Heel veel goeds en succes met al die nog te gane overwinningen. (lees niks over je roken, mag ik daaruit opmaken dat die missie is geslaagd?)
Groeten,
Jan de Groot

10.07.2008 - Michel en Mariette Terbraak
Hoi Klaas,
Leuk om je reisverslag te lezen na alle verhalen van pa&ma! Superprestatie!... dat stoppen met roken dan.. Is het symbolisch dat de vorm van je fiets een soort sigaar is? Supersonisch hoor. Daar kunnen zwarte binnenbanden nooit vat op krijgen.
Heel veel succes en vooral: GENIET!!

groetjes, Michel en Mariette

09.07.2008 - Luitzen, Daphne en kids
Hallo Klaas,

In ons blote niksie aan de rand van het zwembad leven we nog steeds met je mee. Ik moest gewoon effe kijken hoe het met je gaat. Lees gelukkid dat alles nog steeds soepeltjes gaat. Van ons allemaal dikke kussen en we fietsen met je mee!
Daphne, Luitzen en kids.

Klik hier om je bericht te schrijven
Terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16