U bevindt zich hier: Startpagina » De groeten doen !

Gastenboek

De groeten doen ?? Me succes wensen met het stoppen met roken ?? Dat mag :)

18.09.2008 - arjen
Hallo,

Leuk te lezen dat je zo genoten, gezweet en gezwoegd hebt daar in Ijsland, lijkt me ook mooi om een keer zo'n tocht te maken. Volgende week gaan we eerst maar eens naar Giessen, is niet zo ver maar wel gezellig. Wellicht een keer tot ziens?

16.09.2008 - rene
Hoi,

Je fiets komt volgens mij niet uit Dronten. Het is de tweede serie van de Alleweder zoals gemaakt door de oorspronkelijke ontwerper: Bart Verhees. De fiets komt dus volgens mij uit België!

Ik had er net zo een (met andere wielen, zonder spaken). Ik kon weinig bagage mee nemen. Hoe kreeg je dat voor elkaar?

Groet, Rene

12.09.2008 - Peter de Rond
Hallo Klavan
Lees nu je verslag, je hebtme een keer gebeld over wat voor soort velomobiel je het best kon kopen.
Het lijkt me een hele ervaring zo'n tocht.
Ben benieuwd naar de rest van je plannen.

Gr. Peter de Rond.

11.08.2008 - Jan de Groot
Hoi Klaas,
helaas ben ik de laatste 2 weken van internet verstoken geweest en heb dan ook niet live meer mogen aanschouwen hoe die laatste dagen zijn gegaan. Wel heb ik dat teruggelezen en wederom bewondering en verwondering. de sholen zijn weer begonnen en we treffen elkaar daar vast wel eens binnenkort. Kan ik misschien nog een vleugje IJsland op snuiven door verhalen te horen. Misschien is zo'n reis iets voor een avondje lezing, hou me dan aanbevolen.
Groeten Jan

04.08.2008 - froukje de jong
Ben reuze trots op je zeg! En je ziet er ook zo goed uit! Hoop dat je het volhoudt (het niet roken bedoel ik!) Had je nog wel even mailtje gestuurd maar niets op je site geschreven, dus ik dacht dat doe ik toch nog maar even! Ziet er goed uit! Ik wil daar ook zeker nog een keertje kijken, mooi hoor! Doet me echt een beetje aan Nieuw-Zeeland denken! Zie je snel hoop ik en dan hoor nog wel wat verhalen van je! Dikke kus van mij! Liefs, Froukje

31.07.2008 - Sjirk
Klaas, (S)Topper!
Genoten van je verslag en prachtige foto's. Eigenlijk kun je hier wel je beroep van maken. Ben alleen bang dat je lieve kinderen en Lenie hier niet akkoord mee gaan en terecht.
Ben erg benieuwd naar je verhaal achter de verhalen, dus gauw maar eens onder de perenboom in Ruigahuizen afspreken! Liefs ook van Helene.

Klik hier om je bericht te schrijven
Terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Volgende