U bevindt zich hier: Startpagina » De groeten doen !

Gastenboek

De groeten doen ?? Me succes wensen met het stoppen met roken ?? Dat mag :)

25.07.2008 - Jan de Groot
Hoi Klaas,
even kort; zoals jij je opmaakt voor het laatste stuk en dat vergelijkt met het leegeten van je bord lijkt dat heel treffend, maar wat je van eten maakt spoel je door de wc en wat je van deze reis overhoud is volgens mij een ervaring voor het leven. Wat zul jij zuiver terug komen. Geweldig wat je allemaal doet en vooral mooi omschrijft en vastlegt en iedereen ervan laat mee genieten!!
Groeten Jan

24.07.2008 - Je moeder
Dag lieve Klaas; Voor het eerst lees ik je verhalen en ook de brieven van de mensen die je volgen. De verhuizing, nog geen internet, er waren allerlei redenen. Maar ik moet zeggen, het is ook wel leuk om alles in eens te lezen. Ik ben helemaal stil en apetrots.Maar ja, ook wel een beetje bezorgd af en toe. Goed dat ik alles niet meemaak,maarik lees ook hoe je geniet en je weet het heel mooi te verwoorden!In je laatste bericht was je bord bijna leeg schreef je,dat is nu vast wel weer anders.Ik denk veel aan je en de foto's brengen alles nog wat dichterbij. Allemachtig prachtig!Ik dacht altijd dat je een broertje dood had aan sport en dan ga je ineens zo ongeveer de elfstedentocht doen!Dit wordt een te lang verhaal maar ik vind het wel geweldig zoon! Mail je nog wel weer eens en wens je sterkte bij toch wel die laatste loodjes. Een knuffel van je trotse moeder.

23.07.2008 - ivo
hi bro. ik schrijf dit met mijn mobiele mda van een voor ons historisch plekje: orangefield, Belfast. net Cyprus avenue afgelopen en ook een foto genomen op Hyndforth street 125. Er stond zelfs een plaquette naast de deur! nu de stad weer in en nog eens Astral Weeks kopen. Zing Madam George maar ff voor ons, in IJsland.

21.07.2008 - marit
lieve broer, gestopt met roken en wekenlang een schone lucht om je heen, klaas je moet niet te zuiver terugkomen hoor! Ik ben heel trots op je. Prachtige foto's.
Marit

20.07.2008 - Jitty
Hi Klaas, 't is zondagmiddag en het weer is hier niet al te bijzonder, dus computerweer. Tijd om blogs te lezen, een van m'n zoon in Zuid-Afrika, die een gehandicapte jongen in het weeshuis aan het lachen weet te maken en bedden bouwt voor de kinderen en die van jou met andere belevenissen en ervaringen. Beiden op pad met eigen doelen en idealen. Mooi, dan schijnt toch als nog de zon? Het ga je goed en geniet ervan.
greetz

20.07.2008 - Peter en Iet
Lieve Klaas,
Het is en blijft skitterend (!) en volgens mij pakt niemand jou de gele trui nog af, want je blijft numero uno in het klassement (zonder doping) ! (In Heerenveen werkt internet weer...). Liefs uit Groningen.

Klik hier om je bericht te schrijven
Terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Volgende